Dictador Rum

In 1751 Severo Arango y Ferro ajunge in Cartagena de Indias pentru a controla si dezvolta comertul dintre coloniile spaniole si Spania.

Determinarea si caracterul sau au dus la supranumirea acestuia "Dictador". Inca de la prima degustare "Dictadorul"s-a simtit atras de buchetul si dulceata elixirului tropical, numit rom, si a decis sa devina cel mai influent producator si comerciant de rom de cea mai inalta calitate .

In 1913, dupa aproape 180 de ani de la venirea "Dictadorului" in Cartagena de Indias, unul dintre descendentii sai, Don Julio Arango Y Para infiinteaza "Distileria Columbiana". In scurt timp a ajuns unul dintre cei mai importanti producatori de rom din zona Caraibe, dedicandu-si viata in onoarea lui Dictador.

Determinati sa dezvaluie intregii lumi secretele romului Dictador, a treia generatie a familiei, decide sa exploreze piata internationala. In acest timp, investitorii europeni, descopera istoria si secretele bauturii si decid sa investeasca interes si capital.

Bautura Dictador prezinta un concept nou combinand rom de cea mai inalta calitate cu stilul de piata european si sticle de design japonez.

 

Ai peste 18 ani?