Despre noi

Inființată in 2012, Luxury Goods Import este o companie importatoare, specializată in comerțul cu băuturi alcoolice premium și super-premium.

Incepându-și activitatea ca unic importator și distribuitor al produselor de sub brand-ul Dictador și dorind să se diferiențieze prin calitatea și diversitatea produselor sale cat și prin calitatea serviciilor oferite, compania noastra a ajuns astăzi să își extindă portofoliul și să fie reprezentatul in Romania a mărcilor: Chopin, Comte de Lauvia si Tequila Corralejo.

In anul 2016, Luxury Goods Import devine reprezentantul exclusiv in România al brandurilor Marquis de Montesquiou Armagnac si Augier Cognac

In anul 2019 devine proprietarul depozitului unde își desfășoară activitatea și lansează o nouă platformă de e-commerce www.24drinks.ro

2021 este anul in care Luxury Goods Import devine reprezentant exclusiv în România al Marussia Beverages pentru brandurile Doorly's și Foursquare.

Tot în 2021 Luxury Goods Import devine unic importator si distribuitor exclusiv în România al Bimber Distillery.  

Anul 2022 reprezinta momentul in care Luxury Goods Import devine reprezentant exclusiv prin La Maison du Whisky ale distileriilor Chichibu si Nagahama, micro distilerii japoneze artizanale, iar prin La Maison & Velier, devine unic importator ale romurilor Velier: Clairin, Veritas, Papalin, Transcontinental si Hampden. La Maison & Velier, îmbină o experiență cumulată de 130 de ani in domeniu.

Așadar, în ultimul an, prin Foursquare si Velier, Luxury Goods Import este expresia in România a mișcării "The Guardians of Rum", mișcare creată de Richard Seale & Luca Gargano, pentru a prezenta lumii intregi romurile pure, produse prin metode tradiționale. "Real rums"

 

Ai peste 18 ani?