Cum comand

Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul

buton cumpara

Cosul de cumparaturi

Cos cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Se selecteaza metodele de plata si livrare dupa care apasati butonul finalizeaza.

Imagne cos cumparaturi

Finalizare comanda

Finalizarea comenzii dupa apasarea butonului "Finalizeaza" va directioneaza catre un formular cu date de contact care trebuie completat dupa care se apasa butonul "Trimite". In scurt timp veti primi un e-mail care contine lista de produse comandate cu link-uri catre produsele respective si pretul final.

Confirmarea comenzii

Confirmarea comenzii se face telefonic de catre personalul nostru de vanzari. Aceasta confirmare se face in scopul verificarii corectitudinii datelor declarate si pentru a discuta eventualele particularitati ale comenzii dumneavoastra.

Livrarea comenzii

Livrarea comenzii se face in 24h de la confirmarea comenzii dumneavoastra de catre reprezentantul nostru.

Ai peste 18 ani?