TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

       Politica de confidentialitate

       Folosind site-ul www.luxurygoods.ro (denumit in continuare si luxurygoods.ro), esti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu esti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu utiliza site-ul www.luxurygoods.ro

         luxurygoods.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Te invitam sa veirfici periodic aceasta pagina, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

 

1. Informatii generale

1.1. Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.luxurygoods.ro.  Acest site este proprietatea:


S.C. LUXURY GOODS IMPORT S.R.L
Str. Miorita, nr. 11-13, Timisoara, 300355  
Reg. Com J35/1016/2012,
CUI:30111272                      
banca: Raiffeisen BANK Timisoara
RO55RZBR0000060015706128 (LEI)

tel: 0752068379/ 0356 829 927                                                                  

1.2. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre LUXURY GOODS IMPORT  si acesta.

1.3.Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

1.4. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.luxurygoods.ro.

1.5. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, societatii LUXURY GOODS IMPORT, sau oricarui tert cu care LUXURY GOODS IMPORT are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

1.6. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

1.6.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de LUXURY GOODS IMPORT prin intermediul site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea LUXURY GOODS IMPORT de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea LUXURY GOODS IMPORT.

1.6.2. LUXURY GOODS IMPORT va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza lor de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

1.6.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Clientul / Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 1.6, acesta poate sa contacteze LUXURY GOODS IMPORT , sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la LUXURY GOODS IMPORT destinate acestui scop.

1.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de LUXURY GOODS IMPORT.

1.8. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de LUXURY GOODS IMPORT si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, LUXURY GOODS IMPORT va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

1.9. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane juridice, entitatilor juridice si persoanelor fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre LUXURY GOODS IMPORT, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu sediul / domiciliul in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile susmentionate.

1.10.  Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

 

2. Colectarea de informatii personale

2.1.  luxurygoods.ro aplica cele mai inalte standarde in tratamentul confidential al clientilor. Toate informatiile (inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzactii, corespondenta) sunt utilizate cu maxima discretie. Singurele informatii personale colectate de luxurygoods.ro sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale. Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea anumitor informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii).

2.2. luxurygoods.ro nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor abilitate sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. luxurygoods.ro poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include date de identificare personala.

2.3  Pentru politica de confidentialitate apasă aici


3. Cautari

3.1. Toate functiile de cautare oferite de luxurygoods.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor in scopul sporirii functionalitatii site-ului. luxurygoods.ro nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati serviciile oferite acestora.

 

4. Hyperlink-uri si alte site-uri

4.1. luxurygoods.ro poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea LUXURY GOODS IMPORT. luxurygoods.ro nu poate fi, in nicio circumstanta, responsabila pentru continutul acestor site-uri.

 

5. Greseli de tiparire

5.1. luxurygoods.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, luxurygoods.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

 

6. Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

6.1. Prin inregistrarea ca membru vei fi solicitat sa iti alegi un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Esti pe deplin responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului luxurygoods.ro, orice activitate desfasurata sub numele tau de utilizator fiind integral in responsabilitatea ta. Estii de acord sa ne instiintezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele tau de utilizator. Esti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provin(e). In aceste conditii nu putem sub nicio forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

 

7. Politica de vanzare online

 

7.1. Accesul la serviciu

7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont.

7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.

7.1.3. LUXURY GOODS IMPORT isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel LUXURY GOODS IMPORT.

7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

7.1.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, LUXURY GOODS IMPORT isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu.

7.2. Produse si servicii

7.2.1. LUXURY GOODS IMPORT poare publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acestia sau de catre oricare alt tert cu care LUXURY GOODS IMPORT are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

7.2.3. LUXURY GOODS IMPORT poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

7.2.5. Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul recomandat de catre producator pentru vanzarea in magazine, centre comerciale sau orice alte spatii comerciale unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

7.2.6. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

7.2.7 Produsele comandate raman proprietatea LUXURY GOODS IMPORT pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata. Plata produselor comandate se poate face: ramburs/numerar la livrare ; prin virament bancar in contul nostru si se va trimite dovada platii la adresa de email: sales@luxurygoods.ro.

7.2.8. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea LUXURY GOODS IMPORT, acestea fiind cu titlu de prezentare.

7.2.9. In descrierea produselor si/sau serviciilor LUXURY GOODS IMPORT isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

7.3. Comanda online

7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, pe site sau telefonic.

7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document "comanda emisa"

7.3.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca LUXURY GOODS IMPORT poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de LUXURY GOODS IMPORT , in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

7.3.4. LUXURY GOODS IMPORT poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

7.3.4.1. neacceptarea de catre banca Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii prin ordin de plata;

7.3.4.2. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;

7.3.4.3. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea LUXURY GOODS IMPORT;

7.3.4.4 realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;

7.3.4.5. pentru alte motive obiective.

7.3.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat conform art. 7.3.3.

7.3.6. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea LUXURY GOODS IMPORT, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

7.3.7. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, lunadu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

7.4. Comanda telefonica

7.4.1. Clientul / Membrul poate efectua comenzi telefonice.

7.5. Contract si finalizare

7.5.1. LUXURY GOODS IMPORT va include in coletul expediat catre Client, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.

7.5.2. LUXURY GOODS IMPORT va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.

7.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea LUXURY GOODS IMPORT devine Contract onorat.

7.6. Transport

7.6.1. Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata direct de catre LUXURY GOODS IMPORT ( in orasul Timisoara) sau prin intermediul unei firme de curierat rapid in restul localitatilor din Romania astfel:

                         - Costul transportului (pentru comenzi sub 400 RON) este de 19.99 RON;

                         - Costul de transport pentru comenzile livrabile la doua sau mai multe adrese se comunica punctual pentru fiecare comanda de catre Consultantii luxurygoods.ro

 

  *Livrare prin TNT, sau URGENT CARGUS. Taxa de transport este de 19.99 RON  

In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la numarul de telefon declarat, in caz contrar, luxurygoods.ro  va pastra bunurile comandate timp de 2 zile lucratoare, interval in care te vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu vei fi gasit, comanda va fi anulata automat.

In cazuri speciale (produsele comandate nu se mai afla in stocul luxurygoods.ro sau al furnizorului, dificultati de transport) luxury.ro isi rezerva dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare sau – daca acest lucru nu este posibil - ti se returneaza suma platita pentru acel / acele obiect /e.

luxurygoods.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

 7.6.2. Livrarile se vor efectua, in medie, in 48 de ore de la confirmarea comenzii. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului sus-mentionat, LUXURY GOODS IMPORT va informa Clientul prin E-mail, in termen de 24 de ore de la confirmare comenzii cu aplicarea prevederilor art. 7.7.3, caz in care, Clientul poate renunta in scris la comanda. In eventualitatea in care plata a fost efectuata inainte de data livrarii produsului/produselor comandat(e), sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 30 de zile.

7.7. Calitate si garantii

7.7.1. Toate produsele comercializate de LUXURY GOODS IMPORT indeplinesc standardele de calitate impuse de dispozitiile legale in vigoare.

7.7.2. In cazul in care LUXURY GOODS IMPORT nu potate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care LUXURY GOODS IMPORT ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele varsate ca plata vor fi rambursate de catre LUXURY GOODS IMPORT in termen de maximum 30 de zile, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.

7.7.3. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 7.6.2, LUXURY GOODS IMPORT va informa Clientul prin E-mail si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 24 de ore de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre LUXURY GOODS IMPORT a unui raspuns din partea Clientului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, LUXURY GOODS IMPORT vor inapoia sumele platite conform art. 7.6.2..

7.7.4. Sumele platite vor fi rambursate in termen de 30 de zile in masura in care LUXURY GOODS IMPORT detin toate informatiile necesare in acest sens, respectiv comunicarea de catre client in scris, a contului IBAN in care se va efectua transferul sumelor platite.

7.8. Returnarea produselor

7.8.1. LUXURY GOODS MPORT pot returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

7.8.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe;

7.8.1.2. Produsele au fost livrate / facturate gresit;

7.8.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;

7.8.1.4."Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 24 de ore de la primirea produsului." De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 24 de ore de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

7.8.2. Clientul se obliga sa notifice LUXURY GOODS IMPORT, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 24 de ore de la primirea produselor si/sau serviciilor.

7.8.3. Clientului care a notificat LUXURY GOODS IMPORT conform art 7.8.2, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 72 de ore de la data primirii produselor, in caz contrar, LUXURY GOODS IMPORT vor considera cererea nefondata/invalida si pot refuza returul.

7.8.4. LUXURY GOODS IMPORT poate sa refuze produsele returnate de catre Clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa pretinda daune-interese sau despagubiri:

7.8.4.1. In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit.

7.8.4.2. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 7.8.1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste termenul de 24 de ore prevazut conform art 7.8.2, calculat din momentul receptionarii produselor.

7.8.4.3. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 7.8.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

7.8.4.4. Pentru clarificare, in situatia in care Clientul notifica intentia de denuntare unilaterala a contractului conform art. 7.8.1 situatie care atrage obligatia din partea LUXURY GOODS IMPORT de rambursare a sumelor platite de catre Client in termen de 30 de zile, termenul mentionat va deveni scadent incepand cu data in care produsul a fost receptionat de LUXURY GOODS IMPORT si nu de la data la care Clientul a transmis catre LUXURY GOODS IMPORT intentia sa de denuntare.

7.8.4.5. Conform O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. LUXURY GOODS IMPORT isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit.

7.8.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.

7.8.6. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

7.8.7. In toate cazurile, cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate la punctele 7.8.1.1; 7.8.1.2; 7.8.1.3 situatie in care LUXURY GOODS IMPORT vor suporta contravaloarea transportului. De asemenea, in cazul, livrarii unui/unor produs(e) necomandat(e), conform cap. 7.3., cheltuielile de returnare sunt in sarcina LUXURY GOODS IMPORT.

 

8. Promotii si concursuri

Echipa luxurygoods.ro stabileste independent regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului luxurygoods.ro sau prin alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe luxurygoods.ro. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. luxurygoods.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare prealabila.

 

 9. Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul luxurygoods.ro si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente. Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca litigiul nu poate fi solutionat amiabil, litigiul se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti in conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti. Fiecare parte va desemna cate un arbitru din lista arbitrilor, iar al treilea arbitru va fi desemnat de cei doi arbitrii desemnati de parti. Cheltuielile arbitrale se suporta de partea care a pierdut litigiul. Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie. Hotarea arbitrala investita cu formula executorie constituie titlu executoriu si se executa silit intocmai ca si o hotarare judecatoreasca. Forta majora invocata si probata de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.

 

10. Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului luxurygoods.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea LUXURY GOODS IMPORTsi este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul LUXURY GOODS IMPORTa oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

 11. Parteneri

LUXURY GOODS IMPORTare contracte de revanzare cu reprezentanti importanti ai marcilor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anumita marca sau un anumit produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului / producatorului din Romania.

 

12. Taxe Suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului / produselor si eventualele cheltuieli de transport. luxurygoods.ro nu percepe nicio alta taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului / produselor, exceptand cazul in care Legile in vigoare ar solicita-o. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la office@luxurygoods.ro

 

 

13. Dispozitii Finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si Termenii de Utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 Informatii de contact

Sediul companiei:
Str. Miorita, nr. 11-13, Timisoara, 300553    

E-mail:

sales@luxurygoods.ro

dpo@luxurygoods.ro

Telefon:

0752 068379/ 0356 829 927                                                                   

 

                                

 

Ai peste 18 ani?